Nieuws

GroenLinks en VVD werken samen aan nieuw college

GroenLinks en VVD nemen in Hoorn samen het initiatief voor het samenstellen van een nieuw college. Ze hebben bepaald met welke andere partijen ze samen een nieuw college gaan vormen, namelijk D66, Fractie Tonnaer en Sociaal Hoorn.

Lees verder

Nota dierenwelzijn: goed nieuws voor dieren

Eindelijk is in Hoorn een nota vastgesteld voor dierenwelzijn. De acties die in de nota staan, moeten daadwerkelijk worden uitgevoerd. Dat is goed nieuws voor insecten, bijen, vogels, huisdieren én de biodiversiteit.

Lees verder

GroenLinks Hoorn heeft meeste vrouwen op kandidatenlijst

GroenLinks Hoorn heeft de meeste vrouwelijke kandidaat-raadsleden op de kieslijst van alle politieke partijen in Hoorn. Zestien van de 28 kandidaten zijn vrouw. Ter gelegenheid van internationale vrouwendag, op donderdag 8 maart, vergelijken we de kandidatenlijst met die van andere politieke partijen.

Lees verder

Noodklok: Wijzend en Waterhoorn onveilig door personeelstekort

Minder toezicht in het zwembad? Een kapot detectiesysteem? Delen van het zwembad dicht door personeelsgebrek? Raadsleden Jacqueline Amesz (GroenLinks), Dick Bennis (CDA) en Renata Gravendijk (Hoorns Belang) horen verontrustende verhalen over de veiligheid in de zwembaden De Wijzend en De Waterhoorn. Met een spoedbrief vragen ze het college om snel maatregelen te nemen.

Lees verder

Pagina's