Nieuws

GroenLinks: neem klachten bezoekers zwembaden serieus

Zijn De Waterhoorn en De Wijzend veilig en schoon? Absoluut niet, zeggen bezoekers van de zwembaden. GroenLinks, CDA en Hoorns Belang stellen samen artikel 36 vragen aan het college over de veiligheid en hygiëne in de Hoornse zwembaden. Ingrid Tillema (GroenLinks): “Kinderen en ouders worden hiervan de dupe, en dat kan echt niet.”

Lees verder

GroenLinks en VVD werken samen aan nieuw college

GroenLinks en VVD nemen in Hoorn samen het initiatief voor het samenstellen van een nieuw college. Ze hebben bepaald met welke andere partijen ze samen een nieuw college gaan vormen, namelijk D66, Fractie Tonnaer en Sociaal Hoorn.

Lees verder

Nota dierenwelzijn: goed nieuws voor dieren

Eindelijk is in Hoorn een nota vastgesteld voor dierenwelzijn. De acties die in de nota staan, moeten daadwerkelijk worden uitgevoerd. Dat is goed nieuws voor insecten, bijen, vogels, huisdieren én de biodiversiteit.

Lees verder

GroenLinks Hoorn heeft meeste vrouwen op kandidatenlijst

GroenLinks Hoorn heeft de meeste vrouwelijke kandidaat-raadsleden op de kieslijst van alle politieke partijen in Hoorn. Zestien van de 28 kandidaten zijn vrouw. Ter gelegenheid van internationale vrouwendag, op donderdag 8 maart, vergelijken we de kandidatenlijst met die van andere politieke partijen.

Lees verder

Pagina's