Nieuws

Verkiezingscampagne GroenLinks begint huis-aan-huis

De verkiezingscampagne van GroenLinks Hoorn gaat zaterdag 13 januari om 14.00 uur van start met een huis-aan-huis actie in de Venenlaan. Een team van verkiezingskandidaten en GroenLinks-leden bellen aan om te luisteren naar wat mensen in Hoorn bezig houdt, en om te praten over de lokale standpunten van GroenLinks.

Lees verder

Samir: 'Door met verandering'

Samir Bashara, wethouder en lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, reflecteert op het oude jaar en blikt vooruit naar het nieuwe jaar. "Het is een grote eer om een bijdrage te leveren aan de verandering in de stad. Een verandering die overtuigend van start en onomkeerbaar is." 

Lees verder

Kandidatenlijst GroenLinks bekend

De definitieve kandidatenlijst van GroenLinks voor de Hoornse gemeenteraadsverkiezingen is bekend. Bij de bovenste negen zitten veel bekende gezichten en een beetje vers bloed.

Lees verder

Jos Kamminga en Jacqueline Amesz stoppen met Hoornse politiek

Jos Kamminga en Jacqueline Amesz nemen na de gemeenteraadsverkiezingen 2018 afscheid van de Hoornse poliltiek. “Na negen jaar is het tijd voor een ander leven. Ik heb mijn raadswerk voor GroenLinks met veel plezier gedaan, maar ik kijk ook uit naar wat rust,” zegt huidig fractievoorzitter Jos Kamminga.

Lees verder

Samir Bashara lijsttrekker komende verkiezingen

Lijsttrekker Samir Bashara gaat door op de ingeslagen weg. Foto: Roy Drommels

Samir Bashara is voor de tweede keer gekozen als lijsttrekker voor de Hoornse gemeenteraadsverkiezingen. Dat werd gisteren besloten tijdens een ledenvergadering van GroenLinks. Samir is nu als wethouder in het Hoornse college onder ander verantwoordelijk voor duurzaamheid, verkeer (o.a. Poort van Hoorn), milieu en onderwijs.

Lees verder

Pagina's