Hiervoor was ik wethouder in de gemeente Ouder-Amstel, werkte ik als jurist voor de Rijksoverheid en ben ik gemeenteraadslid voor GroenLinks geweest in de gemeente Amstelveen. Ik ben afgestudeerd in sociologie en staats- en bestuursrecht. Samen met mijn vriend Jesper heb ik een huis in de Kersenboogerd gekocht. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, lezen en met vrienden de hort op.

De komende jaren mag ik me voor verschillende onderwerpen inzetten. Met Financiën hebben we een invloedrijke portefeuille te pakken om ervoor te zorgen dat de ambities van ons coalitieakkoord in de praktijk uitgevoerd kunnen worden en Hoorn stevig op koers blijft. Met het project Poort van Hoorn gaan we de komende jaren handen en voeten geven aan het idee “meer stad worden”, door rondom het station wonen, voorzieningen en levendigheid toe te gaan voegen. Kunst & Cultuur en Monumenten & Erfgoed gaan over de identiteit van Hoorn waar we aan blijven werken. Wie zijn we, waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe? En met de onderwerpen Werk & Inkomen en Diversiteit & Inclusie gaan we werken aan een gemeente waar iedereen een steentje bij kan dragen en zich thuis kan voelen.

Het is een ontzettend grote eer om voor Hoorn, Blokker en Zwaag aan de slag te mogen de komende jaren. Ik sta dan ook te springen om mijn steentje bij te dragen. Hopelijk komen we elkaar veel tegen, zodat we samen blijven bouwen aan een mooie toekomst voor onze stad en dorpen.